Företagsväxter – för din arbetsmiljö

Det viktiga för att få en bra arbetsmiljö är att skapa ett rum där medarbetarna trivs och mår bra i.

Svaret på frågan om vad som utgör en bra arbetsmiljö kommer skilja sig beroende på vem du frågar. Vissa framhåller gärna belysning – bra lampor eller stora fönster, andra ergonomiska skrivbord och stolar. Det viktiga för att få en bra arbetsmiljö är att skapa ett rum där medarbetarna trivs och mår bra i.

Vi vill gärna framhålla växternas förmåga att förbättra arbetsmiljön. Växter är naturliga luftrenare, de omvandlar den koldioxid vi andas ut till syre vilket ger din företagslokal bättre luft. Dessutom visar flera undersökningar att vi trivs bättre med växter i företaget. Grönskan gör oss lugnare och mindre stressade.

Företagsväxter ger en bättre arbetsmiljö
Skapa en grön miljö med företagsväxter

Skapa grön miljö med företagsväxter

I över 30 år har vi inrett med växter hos företag och privatpersoner och mellan 2005 och 2007 blev vi utsedda till årets växtinredare. Företagsväxter leder inte bara till en bättre och mer hälsosam arbetsmiljö utan företagslokalen blir vackrare och mer inbjudande. Vi hjälper dig att skapa den miljö som du drömmer om.

Företagsväxter leder till bättre syre, och mindre stressad miljö, det betyder minskad sjukfrånvaro och högre produktivitet. Teckna ett hyres- eller serviceavtal och vi garanterar att växterna håller sig fräscha.

Nyfiken på vad vi kan erbjuda dig?