Företagsväxter – för din arbetsmiljö

Det viktiga för att få en bra arbetsmiljö är att skapa ett rum där medarbetarna trivs och mår bra i.

Företagsväxter är något man enkelt tänker bort. Ställer du frågan om vad som utgör en bra arbetsmiljö så kommer det att skilja sig beroende på vem du frågar. Vissa framhåller gärna belysning – bra lampor eller stora fönster, andra ergonomiska skrivbord och stolar. Det viktiga för att få en bra arbetsmiljö är att skapa ett rum där medarbetarna trivs och mår bra i.

Vi vill gärna framhålla växternas förmåga att förbättra arbetsmiljön. Växter är naturliga luftrenare, de omvandlar den koldioxid vi andas ut till syre vilket ger din företagslokal bättre luft. Dessutom visar flera undersökningar att vi trivs bättre med växter i företaget. Grönskan gör oss lugnare och mindre stressade.

Gör en investering för arbetsmiljön och trivseln på ert företag. Låt växterna öka kreativiteten, skapa harmoni och få en positiv känsla på ert kontor. Kontakta oss på Blomsterfröjd inredningar så kan vi hitta den bästa växt-lösningen för ert företag och era förutsättningar!

 

 
företagsväxter kontor
företagsväxter grön miljö

Skapa grön miljö med företagsväxter

I över 30 år har vi inrett med växter hos företag och privatpersoner och mellan 2005 och 2007 blev vi utsedda till årets växtinredare. Företagsväxter leder inte bara till en bättre och mer hälsosam arbetsmiljö utan företagslokalen blir vackrare och mer inbjudande. Vi hjälper dig att skapa den miljö som du drömmer om.

Företagsväxter leder till bättre syre, och mindre stressad miljö, det betyder minskad sjukfrånvaro och högre produktivitet. Teckna ett hyres- eller serviceavtal och vi garanterar att växterna håller sig fräscha.

Låt oss på Blomsterfröjd inredningar förbättra er arbetsplats med företagsväxter. Med oss får ni en diplomerad kontaktperson som sköter växterna, så att ni istället kan fokusera på det ni gör bäst. 

Nyfiken på vad vi kan erbjuda dig?